Nyttårstiur!

Mange velger å spise kalkun på nyttårsaften. I år valgte vi en liten vri – helstekt tiur med stuffing!

1. Man tager en tiur:

tiur 4,3 kg

2. Tiuren ribbes:

3. Tiuren legges i en ildfast form og fylles med deilig stuffing:

4. Etter endt steking deles tiuren opp:

5. og serveres på en seng av stuffing ala tiur, syltet gresskar og jordskokkpure. Ja, det smakte :)

Reklamer

3 Responses to “Nyttårstiur!”


  1. 1 mr. t 7. januar 2011, kl. 00:07

    Fy f*** det var godt! we want more! we want more!)

  2. 2 magnus 8. januar 2011, kl. 18:40

    Ser helt konge ut thomas. Du er jo både en god jeger og kokk:) Klar for at vi lager fugl sammen en dag.

    Snakkes

  3. 3 Johnf457 26. juni 2014, kl. 23:50

    Okay this YouTube video is much enhanced than last one, this one has pleasant picture feature as well as audio. cabgdfbcfdfk


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s





%d bloggers like this: